اخذ اقامت ترکیه

 

هر ایرانی با پاسپورت معتبر حق حضور  3 ماه از هر 6 ماه را بدون اخذ اقامت در ترکیه را دارد ( این امتیاز شامل فارسی زبانان افغانی و تاجیک نمی شود )

 

در صورت تمایل فرد به حضور بیش از 3 ماه در ترکیه اخذ اقامت ترکیه الزامی می باشد .

 

از آوریل 2014 مسئولیت ارائه اقامت به خارجیان در ترکیه از اداره امنیت ترکیه به اداره مهاجرت ترکیه محول گردیده و امور خارجیان توسط این ارگان مدیریت می شود .

در حال حاضر مرجع قانونی ارائه اقامت به خارجیان قانون شماره  6458 مورخ  4 آپریل 2013 می باشد که در تاریخ 11 آپریل 2013 در روزنامه رسمی ترکیه چاپ و از 11 آپریل 2014 اجرائی شد 

اقامت در ترکیه به چهار دسته کلی تقسیم می شود:

اخذ اقامت ترکیه

 

 

 

 

 

 

 اقامت توریستی ترکیه :

طبق قانون جدید مهاجرتی ترکیه ، مدت این اقامت از 6 ماه به یکسال افزایش یافت و در حال حاضر ارزانترین و سهل الوصول ترین نوع اقامت ترکیه محسوب می شود .

 این نوع اقامت جهت نیاز توریستها و مسافرانی که موقتا در ترکیه حضور خواهند داشت تصویب شده  و با این نوع ویزا، شما اجازه کار در ترکیه یا اجازه تحصیل در ترکیه را نخواهید داشت.

 اقامت دانشجویی ترکیه :

برای گرفتن این نوع اقامت  اخذ پذیرش از یکی از دانشگاههای ترکیه و ارائه مدارک مورد درخواست دانشگاه از قبیل    GRE ,TOMER, ALES, TOEFL, IELTS  که در هر دانشگاه متفاوت می باشد، الزامی می باشد .  پس از اخذ پذیرش از دانشگاه ترکیه، اداره امنیت به شما اقامت دانشجوئی ترکیه با اعتبار یکساله میدهد که تا زمان اتمام تحصیل قابل تمدید می باشد.

اقامت ترکیه برای خریداران خانه در ترکیه :

این نوع اقامت سالهاست به خریداران املاک ترکیه که طبق قوانین سابق ( قانون متقابلیت ) حق خرید مستقلات در ترکیه را داشتند ( اتباع اتحادیه اروپا و آمریکا ) ارائه میشده و با توجه تصویب قانون جدید در  ارائه حق خرید املاک به دارندگان پاسپورت ایرانی،  قوانین اقامتی و مهاجرتی ترکیه نیز در حال  طی مراحل اداری و هماهنگی با  قانون جدید املاک ترکیه  می باشد.

برای گرفتن این نوع اقامت شما نیازی به ثبت شرکت ندارید و علاوه بر اینکه هزینه های ثبت و نگهداری شرکت را نخواهید پرداخت و درصورت خرید ملک با مشورت و همراهی شرکت مشاوره رز و عدم خرید ملک با قیمت گران ، شاهد افزایش قیمت و سود سرمایه گذاری در بخش املاک ترکیه خواهید بود . 

پاسپورت ترکیه

پروسه دریافت این اقامت پس از دریافت سند و رعایت ضوابط مربوط به اخذ اقامت خریداران خانه، قابل انجام خواهد شد.

جهت اخذ جزئیات بیشتر در مورد این نوع اقامت و اطلاع از خدمات ما، تماس بگیرید.

 

  اقامت کاری

اقامت ترکیه از طریق استخدام 

شرط لازم و کافی برای اینکه شما بتوانید اقامت ترکیه را از طریق کار بدست آورید این است که  یک شرکت ترکیه ای شما را بعنوان پرسنل بپذیرد  برای کسب این نوع اقامت،  شما باید تخصص ویژه ای برخوردار باشید و در زمان درخواست شرکت ترکیه ای به همکاری با شما، طبق آمار وزارت  کار و رفاه  ترکیه،  نباید شخصی که پاسپورت ترکیه را دارد با تخصص شما بیکار باشد .   با ملاحظه نکته فوق و وضعیت کار در ترکیه و شرایط خاص ایرانیان می توان این گونه اعلام نمود که در حال حاضر شانس یافت کار در کشور ترکیه برای فرد ایرانی بسیار کم است.  پس تنها راه ممکن دریافت اقامت کاری ترکیه،   از طریق ثبت شرکت است.

 اقامت دائم ترکیه و پاسپورت ترکیه به خارجیانی ارائه میشود که دارای 5 سال اقامت کاری ترکیه بوده و بیمه ایشان توسط کارفرما مرتب پرداخت میگردد.

برای اخذ اقامت کاری 2 راه وجود دارد یا ثبت شرکت ترک و فعال نشان دادن شرکت در این 5 سال با استخدام کادر ترک در این شرکت و یا استخدام شدن در یک شرکت معتبر مورد تایید وزارت کار ترکیه و واریز بیمه از طریق این شرکت .

ما در ارتباط با هر دو گزینه آماده ارائه خدمات به علاقه مندان دریافت اقامت کاری هستیم.

1 -  با ثبت شرکت ترک مطابق ضوابط خواسته شده توسط سازمان کار و امور اجتماعی، دریافت اقامت کاری شما را تضمین میکنیم و تمهیدات لازم جهت تمدید دو ساله اقامت کاری را انجام میدهیم

2 -  برای دوستانی که علاقه ای به ثبت شرکت در ترکیه ندارند نیز ما امکان دریافت اقامت کاری از طریق عقد قرارداد کاری با کارفرمای مورد تایید وزارت کار را داریم .

اقامت دائم ترکیه

تقطه قابل توجه در امر اخذ اقامت دائم ترکیه این است که این نوع  اقامت هیچگاه در یک مرحله صادر نمی گردد و پس از طی حداقل 3 سال و پس از تمدیدهای 6 ماهه یا سالانه اقامت که با استعلام سوابق شما از پلیس و سایر ارگانهای ترکیه  در زمان طی این دوران در ترکیه  همراه خواهد بود، امکان پذیر می باشد.

کسانی که برای اقامت دائم ترکیه اقدام می نمایند باید از سلامت روحی و جسمانی برخوردار بوده و سابقه هیچ بیماری خاصی نداشته باشند همچنین باید از توانایی مالی خوبی برای خود و خانواده خود برخوردار باشند.برای اقامت دائم در ترکیه فعلا 3 راه وجود دارد:

اقامت ترکیه از طریق ازدواج :   زمانیکه شما با یک شهروند ترکیه ازدواج می کنید می توانید پس از گذراندن 3 سال از 5 سال درخواست اقامت دائم را نمایید.

در صورتیکه از طریق ازدواج با فردی که دارای پاسپورت و ملیت ترکیه است برای اقامت اقدام می کنید چند نکته باید رعایت گردد
ازدواج صوری نباشد حتی المقدور مدارکی جهت اثبات صوری نبودن ازدواج بایستی ارائه گردد
فردی که با آن ازدواج می کنید پناهنده ترکیه  نباشد
ممکن است پروسه کسب اقامت ترکیه از طریق ازدواج ( ویزای پیوستن به همسر ) حدود 3 تا 5 سال زمان ببرد و در این طول این مدت، پلیس ترکیه تحقیقاتی را جهت اطمینان از صوری نبودن ازدواج انجام خواهد داد.

جهت اخذ اطلاعات بیشتر از شرایط ازدواج در ترکیه به منوی ازدواج در ترکیه مراجعه نمائید

اقامت از طریق سرمایه گذاری: با ثبت شرکت و فعالیت در ترکیه شما می توانید پس از 5 سال اقامت دائم ترکیه را بدست آورید. در نظر داشته باشید فعال بودن شرکت در مدت 5 سال برای کسب اقامت الزامی می باشد.

اگر شما بعنوان سرمایه گذار وارد عرصه فعالیت در ترکیه شوید، بخش حقوقی شرکت ما از روز اول شروع همکاری، پروسه دریافت اقامت دائم شما یا دریافت پاسپورت ترکیه را آغاز نموده و در کوتاه ترین زمان مراحل قانونی آن را انجام میدهد . جهت اطلاع از شرایط سرمایه گذاری منوی سرمایه گذاری در ترکیه در همین وبسایت را مطالعه فرمائید.

اقامت از طریق استخدام رسمی و پرداخت بیمه توسط کارفرما : در صورتیکه شما 5 سال بطور مداوم بطور رسمی در ترکیه مشغول به کار باشید پس از 5 سال اقامت کاری شما به اقامت دائم تبدیل خواهد شد. ما امکان دریافت اقامت دائم از این روش را نیز برای شما فراهم می آوریم.

 

جهت اخذ اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید

برای مشاوره و دریافت خدمات،  توسط  هر یک از نرم افزارهای زیر میتوانید با ما تماس بگیرید

   

  آدرس ما

تماس با ما